Skip to main content

Elinkeinoelämä toipuu koronan jäljiltä ja siksi työpaikkoja on auki selvästi ennakoitua enemmän kaikkialla Suomessa.  Työpaikkoja löytyy monilta aloilta ja suuri osa avoimista työpaikoista on kokoaikatöitä ja töitä löytyy kaikenikäisille. Avoimia paikkoja on niin palvelu- ja myyntityön, rakennus- ja korjausalan, erityisasiantuntijoiden, teollisuuden, varaston ja logistiikan sekä kokoonpanon tehtävissä. Ja tietysti hoiva-alalla on jatkuva pula työntekijöistä. Myös IT-alalla on etätöiden takia ollut koko kesän ajan erityistä kysyntää työntekijöistä, eikä se näytä vähenevän vaan päinvastoin.

Avoimista työpaikoista huolimatta omaa tekemistä ja aktiivisuutta vaaditaan. Kukaan ei tiedä sinusta ellet laita ajan tasalle omaa työnhakuasi ja itse tee aloitetta ja näe vaivaa.

Työnhaku itsessään on vaativaa työtä. Siihen kun lisätään vielä viranomaisten kanssa yhteydet, mahdolliset opiskelut ja alanvaihto urapohdinnoista puhumattakaan niin soppa on sakea. Mutta syödään se lusikallinen kerrallaan ja vaikka yhdessä toimien.

Pääväylät omaan työllistymiseesi ovat oman lähtökohtasi pohjilta tuumaillen:

  1. Suora työnhaku nykyiseltä pohjalta uudistetuin ammatillisin esiintymisin.
  2. Työkokeilu ja palkkatuki .
  3. Vuokratyönantajien listoilta työnhaku.
  4. Lyhyet työvoimapoliittiset kurssit osaamisen lisäämiseksi  ja rekrytointikoulutukset 
  5. Oppisopimus.
  6. Uusi ammatillinen tutkinto.
  7. Kevyt yrittäjyys tai päätoiminen yrittäjyys.
  8. Kuntouttava työtoiminta.

Palvelemme työnhaun asioissa koko kesän ajan. Ota yhteyttä. Palveluumme pääset valitsemalla meidät suoraan tästä.

Ilmoita työvoiman tarpeesta
=