Skip to main content

Mitä saadaan aikaan, kun annetaan työttömän työnhakijan käyttöön tunniksi tietokanta, joka on tarkoitettu myyntitykeille luovempaan, helpompaan ja tehokkaampaan myyntityöhön? Saadaan aikaan silmät avaava kokemus siitä minkälaista työnhaku ammattilaisen työvälineillä on. Parhaimillaan kyse on suorasta väylästä työhaastatteluun.

Faktahan on se, että Vainun tietokanta on suunnattu yrityksille ja hintalappu sitä luokkaa vuodessa, ettei sitä kuluttaja voi harkita. Tekoäly siis kerää dataa ympäri verkkoa ja säilöö ne yhteen paikkaan. Yrityksiä ja työmarkkinoita koskevaa tietoa on vaikka kuinka ja paljon. Mikään perusyritysrekisteri ei ole mitään tämän palvelun rinnalla.

Jos vaikka puhut ranskaa, voit katsoa kuinka monella turkulaisella yrityksellä on ranskankieliset kotisivut. Tietokannasta löytää myös alasi yrityksiä, jotka ovat nosteessa, mutta eivät ole julkisesti rekrytoineet ketään. Mikäli olet siis työtön työnhakija, ervetuloa kokeilemaan. Tie meille käy Varsinais-Suomen TE-toimiston kautta. Kerro virkailijalle, että haluat sparrausta työnhakuun Työnvälityspisteessä.

Ilmoita työvoiman tarpeesta
=