Onneksi olkoon, olet valinnut Navigaattoripalvelun vauhdittaaksesi työnhakuasi!

Me pyrimme auttamaan sinua löytämään oman reittisi työhön tai koulutukseen. Työnhaku tänä päivänä kestää, joten mitä nopeammin olet reitilläsi, sitä nopeammin olet töissä.

Navigaattorissa sinun kanssasi työskentelee työhönvalmentaja, jonka kanssa TE-palvelu on sopinut tapaamisista. Saat meiltä henkilökohtaisen avun ja käytännön vinkit juuri niihin ongelmiin, joita kohtaat työnhaussa ja koulutuspaikan tai oman alan etsimisessä. Toimimme avoimin mielin yhteistyössä kanssasi.

Saatuamme TE-palveluista tiedon liittymisestäsi Navigaattoripalveluun, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse. Sovimme kanssasi ensimmäisen tapaamisen, jossa kartoitamme tilanteesi ja teemme yhteisen suunnitelman oman tavoitteesi saavuttamiseksi.

Toimimme osoitteessa Ratapihankatu 53 C. Toimitilamme ovat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Odota aulassa, josta valmentajasi tulee sinua noutamaan. Jos et löydä perille, soita valmentajallesi tai palvelunumeroomme 040 669 4000.

Infopisteen työhönvalmentaja NAVIGAATTORI auttaa sinua nopeimman reitin löytämisessä ja kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa.