Navigaattori

Yksilöllistä apua työnhakuusi Navigaattorin henkilökohtaisissa tapaamisissa

Työelämän Infopisteen Navigaattori on tarkoitettu sinulle, joka haluat tukea, neuvoja ja yksilöllistä apua työnhakuusi. Navigaattorin henkilökohtaisissa tapaamisissa etenet työhönvalmentajasi kanssa suunnitelmallisesti kohti omaa tavoitettasi. Navigaattori on joustava ja tehokas tuki itsenäiseen työnhakuun. Navigaattoriin voit ilmoittautua TE-toimistossa.

Onneksi olkoon, olet valinnut Navigaattoripalvelun vauhdittaaksesi työnhakuasi!

Me autamme sinua löytämään oman reittisi työhön tai koulutukseen. Työnhaku tänä päivänä kestää, joten mitä nopeammin olet reitilläsi, sitä nopeammin olet töissä.

Navigaattorissa sinun kanssasi työskentelee työhönvalmentaja, jonka kanssa TE-palvelu on sopinut palvelusta ja tapaamisista sinulle. Saatuamme TE-palveluista tiedon liittymisestäsi Navigaattoripalveluun, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse. Sovimme kanssasi ensimmäisen tapaamisen, jossa kartoitamme tilanteesi ja teemme yhteisen suunnitelman oman tavoitteesi saavuttamiseksi.

Saat meiltä henkilökohtaisen avun ja käytännön vinkit juuri niihin ongelmiin, joita kohtaat työnhaussa ja koulutuspaikan tai oman alan etsimisessä.

Toimimme osoitteessa Ratapihankatu 53 C. Toimitilamme ovat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Odota sisääntuloaulassa, josta valmentajasi noutaa sinut. Jos et löydä perille, soita valmentajallesi tai

palvelunumeroomme 040 669 4000.

Infopisteen työhönvalmentaja NAVIGAATTORI auttaa sinua nopeimman reitin löytämisessä ja kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa.