Rekrytoiva Satakunta

Rekrytoiva Satakunta on Työelämän Infopiste Oy:n ja VMP Groupin sekä Satakunnan ELY-keskuksen ja TE-toimiston tehostetun työnvälityksen palvelu – eli Työnvälityspiste! Palvelemme työnhakijoita ja alueen yrityksiä.

Autamme työnhakijaa kaikissa työnhakuun, koulutuksiin ja oman yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Saat valmentajiltamme neuvoa, malleja ja ohjeita hakemuksiin, puhelinkontakteihin, työhaastatteluun, uuden uran tai koulutuspaikan valintaan, työpaikkojen tai työkokeilupaikkojen etsimiseen tai mihin tahansa muuhun työnhakuun liittyvään. Valmennukseen voit ilmoittautua oman TE-toimiston asiantuntijoiden kautta.

Alueen yrityksille tarjoamme nopeasti työntekijöitä. Kerro meille tarpeesi! Me kokoamme mahdolliset sopivat ehdokkaat lopullista valintaa varten ilman monipolvista hakuprosessia. Saat meiltä neuvoja ja apua myös RekryKoulutuksiin, työkokeiluun tai vaikka palkkatuen hakemiseen.

Tukea ja työntekijöitä saat numerosta 040 77 99 777. Satakunnassa sinua palvelevat Maarika, Jouni ja Timo.

Jouni Myllymaa

Maarika Prusti

Äitiyslomalla|

Ilmoita työvoiman tarpeesta

Voit ilmoittaa avoimesta työpaikasta tai yleisemmin mahdollisesta työntekijöiden tarpeesta joko numeroon 040 77 99 777 tai oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

=