Työnhakijalle

Tavoitteena hyvä työ

Autamme sinua kaikissa työnhakuun, koulutuksiin ja oman yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Saat valmentajiltamme neuvoa, malleja ja ohjeita hakemuksiin, puhelinkontakteihin, työhaastatteluun, uuden uran tai koulutuspaikan valintaan, työpaikkojen, työkokeilu- ja oppisopimuspaikkojen etsimiseen tai mihin tahansa muuhun työnhakuun liittyvään, sekä tarvittaessa tilat ja välineet omatoimista työnhakua varten.

Valmennuksen alussa yhdessä sovimme, miten henkilökohtainen valmennuksesi etenee. Käymme läpi tarpeesi ja tavoitteesi.  Yksilölliseen, ilmaiseen ja tehokkaaseen työhönvalmennukseemme pääset helposti tästä linkistä: ILMOITTAUTUMISLOMAKE. Valitsemalla lomakkeella ”Oma alueesi” näet kaikki palveluntuottajat. Voit myös ensin tutustua palveluumme tarkemmin TÄSTÄ.

1

Osaamisen kartoitus

Käymme henkilö­kohtaisesti kanssasi läpi oman osaamisesi, halusi ja tavoitteesi. Puuttuvaan osaamiseen etsimme yhdessä ratkaisut.

2

Hakupaperit kuntoon

Muokkaamme hakupaperisi ja osaamisen sanoittamisesi tämän päivän työnhaun vaatimuksia vastaaviksi. Katsomme yhdessä kaikki väylät ja mediat, jotka ovat sinulle hyödyksi.

3

Odotukset ja tavoitteet

Sovimme, miten teemme yhteistyötä ja missä erityisesti toivot meiltä apua ja tukea.

4

Työ- ja koulutuspaikat

Esittelemme potentiaaliset työnantajat sekä työ- ja koulutuspaikat. Etsimme kanssasi sinulle parhaimmat. Kehitämme kanssasi yrityksesi liikeideaa sekä laskemme ja suunnittelemme, miten toteuttaa.

Lisätietoja palveluistamme saat numerosta 040 77 99 555.