Työnvälityspiste

Valmennus alkaa yhteisellä tiiviillä ryhmätapaamisella, minkä jälkeen siirrytään henkilökohtaiseen yksilövalmennukseesi.

Saat aloituspaketin heti ensimmäisen tapaamisen aikana. Heti perään teet ohjatusti antamamme työnhakuusi liittyvät toimenpiteet. Yhdessä teemme sinulle työnhakusuunnitelman ja käymme läpi tarpeesi ja tavoitteesi. Sovimme kasvokkain, miten henkilökohtainen valmennuksesi jatkuu tämän jälkeen.

Valmennus etenee siis seuraavasti

Kartoitamme taustasi, osaamisesi ja tavoitteesi, jolloin pystymme painottamaan valmennuksen sinun kannaltasi oikeisiin asioihin. Esittelemme potentiaaliset työnantajat ja työpaikat, minkä jälkeen kerromme tämän päivän työnhaun vaatimuksista. Otamme myös valokuvat ansioluetteloasi ja hakuasi varten.

Saat käyttöösi useita erilaisia ansioluettelo-malleja, joista voit valita kiinnostavimman ja itsellesi sopivimman tai tehdä aivan uuden. Käymme yhdessä läpi ansioluettelot ja saat neuvot muokata ne lopullista käyttöä varten valmiiksi.

Täsmentäessämme yhdessä osaamisesi asiakastietojärjestelmäämme, teemme työnvälitystä, haemme erityisosaamista, kartoitamme, mitä pitää kehittää osaamisessasi ja ohjaamme sinua yhteydenotossa työnantajiin.

Valmennuksessasi käymme läpi myös valmistavat työvoimakoulutukset ja eri alojen rekrytointikoulutukset.

Teemme yhdessä selkeän työnhaun aikataulun. Valmentajiemme kanssa valitset sinulle soveltuvat työnhakua tukevat palvelut, esimerkiksi sosiaalisen median koulutus, videoCV:n rakentaminen, työelämän korttikoulutukset, haussa olevat työvoimakoulutukset ja omaehtoiset opinnot.

Valmennusprosessin jatko

Tehokkaan alun jälkeen jatkat yksilöllisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti valmentajiemme kanssa. Sinulla on käytössä Työnvälityspisteen tilat ja välineet omatoimista työnhakua varten. Pidämme yhteyttä säännöllisesti ja käytämme siihen monipuolisesti erilaisia yhteydenpitovälineitä kuten henkilökohtaisia käyntejä, puhelinta, Skypeä, sähköpostia ja teemakohtaisia ryhmävalmennuksia (CV-netti, sosiaalinen media, rekrytilaisuudet eri työnantajilla, TE-toimiston järjestämät tilaisuudet jne).

Valmentajamme ovat helposti saavutettavissa ja esim. haastattelupreppaus hoidetaan vain tunnin varotusajalla.

Lähetämme meille tulleet työtarjoukset potentiaalisille työnhakijoille ja keräämme säännöllisesti sinulta asiakaspalautetta. Teemme määräaikaishaastatteluja tukevat suunnitelmaehdotukset kanssasi kolmen kuukauden välein, jos et ole työllistynyt tai päässyt koulutukseen.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa ja ilmoittautua voit numeroon 040 77 99 555.