Varsinais-Suomen työnvälitys

Henkilöstövuokrausta ihminen edellä

Työnvälitys Oy on henkilöstövuokrausyritys, mutta erilainen kuin muut. Emme lähde metsästämään työnantajien toimeksiantoja ja etsimään niihin työntekijöitä, vaan kuuntelemme, millaista työtä sinä haet, ja etsimme sitten sinulle sopivaa työnantajaa ja työpaikkaa.

Kun sopiva työpaikka löytyy, teet työsopimuksen kanssamme. Saat palkkasi ja työehtosopimuksen mukaiset korvaukset meiltä. Työstä kertyy myös normaalit lomat ja eläkkeet ja sinulla on työterveyshuolto Terveystalossa – samat edut kuin meilläkin, eli tulet meille työkaveriksi.

Työnvälitys Oy toimii samalla periaatteella kuin emoyhtiönsä Työelämän Infopiste, teemme työtämme sinulle, ihminen edellä. Vaikka kaikki työ on tärkeää, etsimme kuitenkin muutaman päivän ”työkeikkojen” sijaan pidempiä työsuhteita. Sinulla on käytössäsi myös Työelämän Infopisteen vuosien yrityskontaktit ja työnhakuosaaminen.

Varsinais-Suomen työnvälitys logo

Kiinnostaa, miten pääsen mukaan?

Jos haluat hyvän mahdollisuuden päästä nopeasti töihin, täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia, niin saadaan työpaikkasi etsiminen nopeasti liikkeelle.

Sami Jalonen
050 361 26 36
sami@tyoelama.info

Ilmoittaudu työnhakijaksi

=